Despre noi

“Your body knows best… just listen to it”

 

Obey Your Body a fost înfiinţată în anul 1997 cu misiunea de a furniza chiar si celor mai exigenti clienti produse deosebite de îngrijire a pielii pe baza de sănătate şi frumuseţe unică, promovand minerale, precum şi compuşi de la Marea Moartă. Produsele companiei sunt fabricate pe baza formulelor dovedite, combinarea acestor minerale esentiale cu o varietate de extracte din plante şi vitamine şi sunt destinate nu numai pentru publicul larg, dar, de asemenea, în mod special pentru persoanele cu probleme de piele, inclusiv a celor care suferă de diferite tulburări ale pielii  - psoriazis , dermatită atopică, eczeme, acnee severa si altele.

 Angajamentul nostru este acela de a furniza clientilor o linie completa de produse de ingrijire a pielii de o calitate extrem de ridicata care este evidentiata prin folosirea a celor mai pure minerale, cele mai concentrate, extrase din adancurile marii acestea fiind lipsite de orice impuritati si contaminanti. In  plus cele mai stricte standarde de asigurare a calitatii sunt mentinute pe parcursul proceselor de fabricatie si ambalare intr o instalatie cu certificat ISO 9001:2000.

 În conformitate cu politica companiei, nu se efectuează testări pe animale.
 Compania a lansat recent noul sau produs, prestigioasa linie DECO de produse anti-imbatranire de
 îngrijire a pielii cu proprietăţi antioxidante concentrate.

Obey Your Body - vă oferim cel mai înalt nivel de produse de îngrijire a pielii de la cel mai mic loc de pe pământ!

 

Dragi clienți : Acesta este singurul site oficial al Obey Your Body România. Produsele comercializate pe acest site detin certificate de garanție a calitatii si autenticitatii. Va rugam sa aveți in considerare ca exista site-uri care comercializează produse contrafăcute sub sigla ObeyYourBody. Un posibil indicator al produselor contrafăcute, expirate sau deteriorate poate fi prețul foarte scăzut. Produsele contrafăcute, deteriorate sau expirate pot avea efecte negative ireversibile asupra pielii.

Obey Your Body © 2019