Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin Curier Rapid (Fan Courier), iar timpul de livrare variaza intre 24-72 de ore in functie de ziua in care a fost procesata comanda dumneavoastra. Plata coletului se face la primirea acestuia (Ramburs)

Taxa de livrare prin Curier Rapid este de 20 RON/colet

Datele de mai sus sunt valabile pentru Romania, pentru livrarea in alte tari va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa comenzi@obeyyourbody.ro.

Daca intampinati probleme la plasarea unei comenzi va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa comenzi@obeyyourbody.ro.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 220 RON !!!

 

Dragi clienți : Acesta este singurul site oficial al Obey Your Body România. Produsele comercializate pe acest site detin certificate de garanție a calitatii si autenticitatii. Va rugam sa aveți in considerare ca exista site-uri care comercializează produse contrafăcute sub sigla ObeyYourBody. Un posibil indicator al produselor contrafăcute, expirate sau deteriorate poate fi prețul foarte scăzut. Produsele contrafăcute, deteriorate sau expirate pot avea efecte negative ireversibile asupra pielii.

Obey Your Body © 2021